Tartályos ozmózis víztisztító berendezés EXTRA

 

Ezt a víztisztító berendezésünket erős nyomásrásegítő motorral láttuk el, hogy minden vezetékes hálózaton optimálisan működjön. Ezt a kiváló működési teljesítményt erősíti még egy emelt kapacitású ozmózis membrán ami 100 GPD-s, azaz megközelítőleg 400 liter szűrési kapacitással rendelkezik naponta. Ez a kapacitásérték gyorsabb tartálytöltődést és kevesebb technikai víz képződést eredményez. Ez által nagyságrendekkel optimálisabban működik mint egyéb tartályos ozmózis víztisztító társai. A szűrés folyamat nem “erőlködik”, hiszen a jó minőségű nyomás ideális az emelt kapacitású ozmózis membrán cheap ray bans számára. Ezt nem bízzuk a vezetékes vízellátásra és biztosra megyünk.

Ebbe az ozmózis víztisztító berendezésünkbe is SOLENOID szelep végzi a vezérlést. Kiszereltük az ósdi és megbízhatatlan négyes szelepet és a feszültség általi masszív és megbízható megoldást választottuk. Más tartályos víztisztító esetében retteghet attól, hogy nem áll el a technikai víz és csak akkor lepődik meg, amikor megkapja a vízszámlát. Ennél a berendezésnél ez kizárt, hiszen kiküszöböltük ez a lehetséges hibát.

A berendezés belsejébe alapból szerelünk egy ásványi anyag visszasózó egységet, ami jobb ízélményt biztosít. Gondoltunk továbbá Fake Ray Bans a legváratlanabb eseményekre is, ezért adunk egy szivárgás érzékelőt is a berendezéséhez, ami mechanikusan zárja le a víztisztító bemeneti ágát esetleges szivárgás esetén. Ezzel rengeteg káreseményt megelőzhet!

”tartályos

A tartályos ozmózis víztisztító paraméterei:

 

Szűrési lépcsők: 3+2+1+1 (összesen 6 lépcsős szűrés és 1 lépcsős vízkezelés)
Előszűrők: csatlakozóval ellátott 5 mikron PP – GAC aktívszén – 1 mikron PP
Ozmózis membrán: 2 darab 200 GPD ozmózis membrán párhuzamosan kötve. Összesen 400 GPD
Utószűrő: csatlakozóval ellátott GAC aktívszénszűrő
Ásványi anyag visszasózás: VAN (hetedik lépcsőben, ásványi ágyas egység)
Nyomásrásegítés: VAN (extra erős)
Működési nyomás: 1-7 BAR
Szivárgás érzékelő: VAN
Vezérlés: SOLENOID szelep
Víztartály: NINCS
GARANCIA: 2 év teljes körű gyári garancia (saját szervizben)

 

Mitől más ez a berendezés?

 

 

Ez a berendezés TELITALÁLAT ha ozmózis víztisztító berendezésen gondolkozik. Részünkről megtettünk mindent, hogy a legkevesebb macera mellett élvezhesse az ozmózis víztisztítás előnyeit.
Ezt a tartály nélküli ozmózis víztisztító berendezést SPARTACO optimalizálással láttuk el. Minden gyengeségét és esetleges hibaforrását kiváló minőségű anyagokkal javítottuk, valamint felhasználóbarátabbá tettük. Kezeskedünk érte, hogy rendeltetésszerű használat mellett nem fogják esetleges kellemetlenségek érni, hiszen hosszú ideig teszteltük ezt a rendszert, mielőtt elnyerte végleges formáját az ajánlatunk.
MINDENRE gondoltunk! Kezdve a vezérléstől a megnövelt kapacitású membránon át a szivárgás érzékelőig, még az ásványi egységet is beleépítettük, hogy önnek ezzel már ne keljen vacakolnia. És akkor még a jócskán kiegészített beszerelési csomagról nem is cheap jordans online beszéltünk. Ezek a dolgok és apróságok miatt fogja ön is imádni és dicsérni berendezéseinket.

 

Egyedülálló garancia!

Ennek az ozmózis víztisztító berendezésünknek a garanciaidejét 2 évről 5 évre emeltük fel. Annyira biztosak vagyunk benne, hogy sokáig és jó minőségben működnek ezek az optimalizált berendezések.

 

 

 

 • Vezérlés megbízhatóság
 • Emelt kapacitású membrán
 • Ásványi anyag visszapótló kiegészítés
 • Szivárgás érzékelés
 • Beszerelési csomag felszerelsége
”A

Bruttó 98500.-Ft. Ez tartalmazza a Magyarország területén történő ingyenes kiszállítást, továbbá a teljes felszereltséget, valamint a kiegészített beszerelési csomagot. Így önnek már nem kell mást vásárolni a beszereléshez.

”Mit

A gyári beszerelési csomagot jócskán kiegészítettük, hogy a legegyszerűbben, fennakadás nélkül végezhesse el a beszerelést.

 • PurePro USA M800DF PRÉMIUM ozmózis víztisztító berendezés
 • 2 darab 200 GPD-s ozmózis membrán
 • Bekötéshez szükséges alkatrészek és bekötőidomok (3/8″,1/2″,2-3/4″)
 • Kerámiabetétes csaptelep
 • Teflon szalag
 • Bekötő csövek és idomok
 • Membránházkulcs
”Mikor

Mivel raktárkészleten van a termék, ezért szuper gyorsan. Rendelés leadása után 24/48 órán belül (munkanap).

”Hogyan

A berendezés mellé magyar nyelvű gépkönyv jár. cheap jordans online Ez egy elég jó minőségű kiadvány, ami lépésről-lépésre viszi előre a beszerelés közben. Amennyiben ez nem lenne elég, úgy telefonos segítség is rendelkezésre áll, ahol felkészült szakember NFL Jerseys Cheap segíti a beszerelés folyamatot.
Ha nem ön kívánja beszerelni a berendezést, abban az esetben Budapesten 10000.-Ft és Pest megyében 12000.-Ft-os áron tudjuk vállalni a berendezések beszerelését és beüzemelését. Kérjük, hogy ezt az igényét a megjegyzés rovatba közölje.

”Mikor

A víztisztításban a szűrőbetétek élettartama és kapacitása a bemeneti víz minőségétől és a felhasznált víz mennyiségétől nagyban függ, ezért csak megközelítő tapasztalati értékekkel tudunk számolni. Az ozmózis víztisztító berendezéseknél megkülönböztetünk éves és kétéves csere periódusokat. Ez a következőképpen alakul ennél a berendezésnél:

Évente: előszűrők+utószűrő+visszasózó egység 13500.-Ft
Kétévente: előszűrők+ozmózis membrán+utószűrő+visszasózó egység 28500.-Ft
Összesen: 
kétéves periódusra számolva 13500+28500=42000.-Ft, azaz havonta 1750.-Ft szűrőbetétköltséggel kell számolni.

A szűrőbetétek cseréjét ön is könnyedén elvégezheti, hiszen a szűrőbetétek patronos kialakításúak, így egyszerűen hozzáférhető és cserélhetőek ezek az egységek. Amennyiben mégsem szeretne ezzel foglalkozni, vegye igénybe INSTANT CSERE szolgáltatásunkat 5000.-Ft ellenében ( a szűrőbetétek árát nem tartalmazza) és futár partnerünk felveszi az ön lakásán a berendezést, majd kicserélt szűrőkkel szállít vissza.

A szűrőbetétek elméleti csere időpontjáról figyelmeztetést küldünk emailban és SMS-ben is, így önnek nem kell fejben tartani semmilyen időpontot. A levélben kapott linkre kattintva azt a szűrőbetétcsomagot fogja látni, ami adott időpontban önnek kell.